ImageTool

ImageTool 3.0

Ilmainen
Processes, views and analyzes image file content
Käyttäjän arviointi
4.1  (17 ääntä)
Sinun äänesi
Uusin versio:
3.0.100 (Katso kaikki)
Kehittäjä:
Dan Wilcox, Brent Dove, Doss McDavid, David Greer
Collect, display, edit, analyze, process, compress, save and print grayscale and color images. Take advantage of rotation, flipping, magnification and other viewing operations. Work with over 22 common file formats including BMP, PCX, TIF, GIF and JPEG.
UTHSCSA ImageTool (IT) on ilmainen kuvankäsittely ja kuva-analyysi ohjelma Microsoft Windows 9x, Windows ME tai Windows NT. IT voi hankkia, näyttää, muokata, analysoida, käsitellä, pakata, tallentaa ja tulostaa harmaasävy-ja värikuvia.IT voi lukea ja kirjoittaa yli 22 yleisiä tiedostomuotoja kuten BMP, PCX, TIF, GIF ja JPEG. Kuva-analyysi toiminnot ovat ulotteinen (etäisyys, kulma, kehä, alue) ja harmaa mittakaavassa mittaukset (piste, viiva ja alue histogrammi, tilastot). ImageTool tukee standardin kuvankäsittelyn toiminnot, kuten kontrastin manipulointi, teroitukseen, tasoitus, edge detection, mediaani suodatus-ja paikkatietojen convolutions käyttäjän määritelty konvoluutio naamioita. IT on myös sisäänrakennettu scripting ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjä voi tallentaa toistuvia tehtäviä ja toisto tallennetut skriptit automatisoida kuva-analyysi.
ImageTool säädetään geometriset muunnokset, kuten kierrä, käännä pystysuunnassa, käännä vaaka-ja suurennus jopa neljä tasoa. Kaikki analysointi ja käsittely toiminnot ovat käytettävissä milloin tahansa suurennus tekijä. Ohjelma on useita asiakirjan interface (MDI) sovellus tukee minkä tahansa määrän windows (kuvat) samanaikaisesti.
Tiedot päivitetty: